9. mája 2016

UNCONVENTIONAL


Túžiť po pokoji a tichu, no vzápätí sa púšťať do nových dobrodružstiev...? Byť raz
neviditeľná, ponorená v myšlienkach...pozorujúca a analyzujúca všetko naokolo i vo vnútri....inokedy vyčnievajúca z radu a rázne poukazujúca na nutnosť zmien zastaralého....vzdorujúc prúdu, provokujúc a žiariac zároveň....? Ak sa toto všetko vo vás mieša, tak vám srdečne gratulujem! ..Ste nekonvenčným typom, ktorý to vo svete rigidných pravidiel a dogiem nemá ľahké. V minulých príspevkoch som spomenula istú dámu, ktorá vo svojej knihe "Móda a duše aneb klíč k sobe" jasne definuje 8 typov žien, pričom poukazuje na špecifickosť a výnimočnosť každého z nich. Dnešný nekonvenčný alebo "rebelský" je jangovým podtypom, čo znamená, že v ňom prevláda hlavne mužská energia. V tvárach všetkých nekonvenčných dám je čosi, čo im nie vždy zaručí obľúbenosť.. majú v nich totiž vpísaný akýsi vzdor. Ich tajomnosť a schopnosť nekompromisne poukazovať na to, čo nefunguje je pre okolie často vnímané ako nežiaduce a naráža na nepochopenie. Tento typ žien je dosť rozporuplný a na prvý pohľad má problém zapadnúť medzi ostatných, no práve v tom spočíva jeho podstata. Rebeli tu nie sú od toho, aby niekam zapadali! Sú hlasným a nástojčivým budíkom, ktorý ohlasuje, že už je čas sa zobudiť  a čosi zmeniť. 

...LIA ZARET...








2 komentáre:

  1. Super článok, len čo sa týka gramatiky, ubrala by som z tých bodiek na konci :) No inak mi tvoj štýl písania sadol. A čo sa týka samotného obsahu, úplne som sa v tomto nekonvenčnom type ženy našla 😊 Je fajn, že si sa zmienila aj o tej knihe, určite si ju prečítam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo Jo :D bodky ...sorry.. pravdou je, že si bodkami kompenzujem čiarky, z ktorých nie som práve najmúdrejšia :D Používam ich bežne.. hlavne v sekcii POETRY..tam to proste bez bodiek nejde. A čo sa týka článku, tak nadväzujem na filozofiu fashion terapeutky Táni Havlíčkovej. Odporúčam si ju vygoogliť.. myslím, že nebudeš sklamaná.

      Odstrániť