22. marca 2016

STYLE II.


Vraví sa, že už od maličkého mala vieme úplne presne kto sme a akou cestou života sa chceme
vydať.... Vraví sa, že čas postupne odkrýva tajomstvá a robí nás múdrejšími... Tak ako je možné, že čím sme starší tým viac sa oddeľujeme od svojej prirodzenosti a odďaľujeme od svojich snov?... Žiaľ každý chce niekam patriť a tak sa štylizujeme do čohosi o čom si myslíme, že je žiadúce a že sa od nás očakáva. Odmenou za túto "nelogickú" obeť nám je mylné presvedčenie, že nás okolie prijalo a hrá s nami bez následkov túto hru deň čo deň. Čo sa však stane ak vybočíme a konečne vyriekneme rázne NIE!?... Šok..krivé pohľady...
nejaké tie štipľavé poznámky...poučovanie... manipulácia... Nezúfať...lež ustáť!! .. pretože kladivo konvenčnosti, ktoré nám zo začiatku hrozivo máva nad hlavou, v konečnom dôsledku tak či onak buchne naprázdno... Treba zostať verný sebe a svojej intuícií, ktorá vie čo robí.....okolie si zvykne...a ak nie tak má smolu! :D Dont worry ono sa to časom v našich kruhoch vyčistí...Pravdou je, že každý z nás to má úplne inak.. Čo? Všetko! :D Názory..riešenia... vnímanie..., ide len o mieru tolerancie, ktorú sme ochotní investovať do svojho okolia... Online kurz "móda duše" ma naučila, že sa treba v prvom rade vrátiť späť do detstva a spýtať sa "kto bolo to dieťa, ktoré prišlo na tento svet a ako chcelo prežiť tento život?" ...Sme tichými pozorovateľmi...?
 ...Sme rebelmi čo otriasajú všetkým zaužívaným starým a často nefunkčným? Sme jemnými a súcitnými? Definuje nás poriadok a presnosť....?.. Potrebujeme vyčnievať a žiariť..? ...ak nájdeme odpovede na položené otázky, môžeme sa posunúť ďalej...a taktiež budeme pripravení a ochotní prijať rozdielnosť našich energií, ktoré budujú svet. 






....LIA ZARET...



















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára